Clinica

Clinica

Fildes Dent

Clinica FILDES DENT si-a propus de la inceput sa ofere cele mai bune servicii medicale din sfera stomatologiei in Roman. Am construit o echipa medicala capabila sa raspunda celor mai complicate dar si celor mai simple situatii intotdeauna cu cel mai mare nivel de calificare. Conceptul de echipa multidisciplinara este relativ nou pentru stomatologia romaneasca, cu toate acestea isi dovedeste eficienta in fiecare zi.


Dotari tehnice

Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.

Programari

Vizita unui cabinet stomatologic incepe prin realizarea unei programari. Programarile pot fi efectuate telefonic sau pe internet. Programarea iti asigura un timp alocat numai tie de catre medicul stomatolog. Mai mult ii acorda acestuia timpul necesar examinarii atente, evaluarii si stabilirii unei solutii optime pentru problema ta de sanatate orala. Chiar si in cazul in care ai o urgenta stomatologica iti recomandam sa anunti vizita ta pentru a nu incurca programarile celorlalti pacienti.